Seleccionar página

Bon dia,

Avui us portem un aparell d’alta gama dedicat a les xarxes unificades, amb un nivell d’acabats i de programari a l’alçada dels millors, com és aquest cas CISCO, un dels líders, per no dir EL, mundials en les telecomunicacions.

En aquest cas parlem de la seva divisió de tecnologia al núvol, on el controlador de tots els aparells i totes les funcions s’obtenen via web de Meraki. en concret parlem d’un dels models bàsics de la gama, el MR18.

La caixa ja te l’acabat esperat dins de tot els aparell de gama alta, empaquetat senzill i efectiu. L’aparell en si pesa, nota que està ple no com altres punts d’accés que semblen carcassa, amb tacte metàl·lic per la part de darrera i plàstic molt suau a la part de davant. Tot un luxe de eines per poder penjar-lo correctament i deixar les connexions ocultes, per això porta les guies de les diferents formes de penjar i els ancoratges adients per que a la vista només quedi l’aparell i no es vegi cap cablejat. Es pot alimentar per PoE però també porta el seu alimentador però si la nostre xarxa no està al dia.

Dins la pàgina de Meraki podeu trobar la multitud de funcions que pot fer, realment un equip al més alt nivell. Sense enrotllar-me més passem a les imatges. Espero que us agradi igual que ens agrada a nosaltres.

Necessites ajuda?